MINDFULNESS ØVELSER HJÆLPER UNGE

Af Ulla Vestergaard. Stifter og indehaver af Mindfulness Aalborg på fuld tid siden 2014.

Certificeret mindfulness-instruktør med afsæt i en 3-årig uddannelse. Integral terapeut indenfor stress, angst og depression. Certificeret coach.
Undervist i mindfulness siden 2012 og afholdt mere end 75 8-ugers mindfulness-kurser for mere end 800 deltagere (privatpersoner og virksomheder). 25 års erfaring med professionelle individuelle samtaler med unge og voksne. Socialrådgiver, underviser og forfatter.

At være ung og ungdomsårene er for mange forbundet med forskellige udfordringer og vanskeligheder. Mindfulness giver mere ro, glæde og trivsel. Mindfulness øvelser hjælper til bedre søvn.

Jeg har 25 års erfaring med samtaler, samtaleterapi, mindfulness og coaching af unge fra 18 år og op. Kan du genkende et eller flere af følgende temaer?

  • Uddannelse. Måske synes du, at der er mange krav du skal leve op til? Måske synes du, at det er svært at vælge den rette uddannelse? Du føler pres ved eksamener?  
  • Venner. Måske vil du gerne have flere venner ind i dit liv? Måske er du i tvivl om, om de venner du har er de rigtige lige nu? Måske oplever du, at du bruger for meget tid på de sociale medier og det faktisk ikke gør dig gladere?
  • Parforhold. Måske er du i tvivl om, om du er sammen med den rigtige? Måske har du svært ved at sige, hvad du har brug for? Måske har du svært ved at finde en kæreste og gerne vil?
  • Familieforhold. Måske oplever du, at du har svært ved at være sammen med din familie? Måske oplever du, at de ikke forstår dig? Oplever konflikter eller du ikke får sagt fra? Måske er en i din familie ramt af sygdom eller du frygter at nogen af dine nærmeste bliver syge og du savner redskaber til bedre at håndtere det?
  • Måske oplever du stress, angst, tristhed, depression, vrede, søvnproblemer eller ensomhed og ønsker at få det bedre?
  • Dit eget helbred. Sygdom. Måske har du været  eller er ramt af sygdom. Eller du frygter at blive alvorligt syg? Du mangler redskaber til at håndtere situationen. 
  • Du er i tvivl om fremtiden. Du er i tvivl, om du bruger dit liv på det du virkelig gerne vil fx om du  er på den rigtige uddannelse, kæreste, bolig eller venner du har? Måske har du brug for afklaring af, hvad du virkelig vil og trænger du til et skub til at vælge og gøre det, der virkelig gør dig glad og betyder noget for dig. 

Få redskaber og mindfulness øvelser og få det bedre

Det kan være, du mangler støtte og sparring i forhold til, hvordan du bedst mestrer ungdomsårene og her kan det give rigtig god mening at tale fortroligt og trygt med en professionel samtalepartner. Jeg giver dig redskaber og du får gratis mindfulness øvelser, som du også kan bruge både under og efter afsluttet forløb. Det gør, at du fremover er bedre rustet til at mestre og håndtere tilværelsen. 

Når du står i en vanskelig situation, hjælper det ikke altid at tale med familie eller venner om tingene eller det kan være, at du ikke har lyst til at snakke med dem om de ting, der bekymrer dig. Eller du har prøvet men ikke oplever, at andre forstår dig? Her kan det hjælpe at tale med en neutral fagperson, som kan hjælpe dig godt videre. 

Hvad sætter vi fokus på?

Hvad enten du vælger samtale, samtaleterapi, coaching eller mindfulness træning, sætter vi fokus på det, som du oplever, er vigtigt. Du kan tale om de ting, som du oplever er svære og som måske går udover din glæde og overskud.

Jeg husker selv, hvordan det var at være ung og har igennem 25 år haft professionelle samtaler med unge, så uanset hvad du har brug for at tale om, lytter jeg og hjælper dig godt på vej. Jeg har stor erfaring med tale med unge, som befinder sig i forskellige livssituationer. Jeg skaber et trygt og tillidsfuldt rum og jeg har tavshedsplig,t så det du fortæller mig, kommer ikke videre. 

Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra dig. Du er velkommen til at ringe for en uforpligtende snak  (4081 0508) og finde ud af, om du oplever, at der er kemi og tror, at jeg vil kunne hjælpe dig godt videre. Du er også velkommen til at høre, hvad forskellen er på de forløb jeg tilbyder. Du er også velkommen til at skrive til mig: uvestergaard@gmail.com  

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

De bedste hilsner

Ulla Vestergaard

Ulla Vestergaard

Ulla Vestergaard

Stifter og indehaver af Mindfulness Aalborg. Certificeret mindfulness-instruktør med afsæt i en 3-årig uddannelse, forfatter, stress- og traumeterapeut, konsulent, socialrådgiver, certificeret coach og underviser.

Populære artikler

Del:

Anbefalet artikler