8-ugers mindfulness-kursus

Næste åbne 8-ugers mindfulness-kursus i gruppe. Nye datoer kommer snart

Opnå: Mere ro, overskud, bedre søvn og glæde.

Så har jeg mange konkrete redskaber, som jeg ved afhjælper stress, angst, depression. Du kan få hjælp til at komme igennem og styrket ud af svære situationer og kriser.

Mange oplever udfordringer og svære perioder enten hos sig selv eller andre. Mange bliver negativt påvirket og det kan gå ud over livskvaliteten og glæden. Særlig i de sværere perioder, kan det være vanskeligt at løse tingene på den måde, vi plejer. Der kan vi have brug for nye og andre redskaber end dem, vi får ved selv at tænke (overtænke, bekymre, gruble) over tingene. Måske hjælper det ikke at tale med andre eller du kan ikke eller får ikke handlet på tingene.

Hvis du får den rigtige hjælp, kan du komme godt og styrket videre. Som en sidegevinst bliver du samtidig mere modstandskraftig i forhold til andre svære livssituationer og kriser også fremover..

Hos mig, tager vi udgangspunkt i det, der er vigtigst for at hjælpe dig.

Hjælp til:

Få konkrete og praktiske mindfulness-øvelser på kurset

Mindfulness-kurset er meget praktisk orienteret, da det er det, der giver mest effekt. Mindre teori vil blive gennemgået som støtte for praksis.

Styrk: Fokus, koncentration og overblik. (Normalpris: 3700 kr.)

Bestil en ledig plads senest den og få mindfulness-kurset til 2800 kr.

Der er max plads til 8 deltagere, så først til mølle.

Datoer. Vi mødes fast hver onsdag i tidsrummet kl. 13-15:

Tilmeldingsfrist:

Få rabat på 900 kr. hvis du tilmelder dig i god tid!

Pris og betaling  8 x 2 timers undervisning i mindfulness i mindre gruppe koster 2800 kr. hvis du har tilmelder dig senest.

Normalpris for mindfulness-kurset er 3700 kr.

Med i prisen ubegrænset adgang til mine indtalte lydfiler, kursushæfte og plancher 

8-ugers mindfulness-kurset afholdes Enggårdsgade 5, 9000 Aalborg. Mindfulness Aalborg v. Ulla Vestergaard har afholdt mere end 80 mindfulness-kurser a´ 8-ugers varighed for mere end 800 deltagere i grupper. Ønsker du et individuelt samtale og eller mindfulness-forløb, kontakt mig vedr. ledige tider. Alle kurser i gruppe og de individuelle forløb afholdes af Ulla Vestergaard, som er stifter og indehaver af Mindfulness Aalborg. 

Medarbejdere og ledere fra en række forskellige offentligt og private virksomheder deltager på mine åbne mindfulness-kurser. Mænd såvel som kvinder. Unge fra 18 år såvel som voksne og ældre. Sygemeldte såvel som ikke sygemeldte. Medarbejdere og ledere. Alle er velkomne. 

Jeg tilbyder også interne mindfulness-kurser til offentlige og private virksomheder og individuelle forløb.

Kontakt mig (Ulla) gerne helt uforpligtende på 40810508 eller skriv til Ulla på mail uvestergaard@gmail.com eller

Tilmeld dig her 

Mere information

Gruppestørrelsen vil være på max 8 på dette mindfulness-kursus og med plads til masser af individuel sparring, skræddersyede øvelser og instruktion.
Beløbet (2800 kr) betales enten kontant 1. gang eller inden opstart senest indbetalt d. 10.1.23 Ved tilmelding efter d. 15.12.22 er prisen 3700 kr. Alternativt kan der betales over 2 rater. 1. rate ved opstart og det resterende beløb på 5. kursusgang d. 7.2.23. Du kan også betale på mobilepay nr. 944364 eller til reg. nr. 2237 kontonr. 3499 617290. Husk at sætte dit navn og kursus nr. på overførslen.
Tilmelding er bindende og tilbagebetaling sker kun ved overtegning eller aflysning af kurset.
natur billede

Hvad siger kunder om mindfulness-kurset i gruppe?

Se udtalelser fra tidligere kunder her. 

John Mørk
Read More
“Jeg kan på det varmeste anbefale, at deltage på Ulla´s mindfulness kurser, jeg har selv deltaget på et 8 ugers forløb, og er nu igang med et mindfulness 2 forløb. Det er altid rart at komme, man føler sig meget velkommen, og der er en god og uhøjtidelig tone. Jeg har opnået meget mere nærhed med mine børn og omgivelser generelt, fået roen tilbage i kroppen efter en langtidssygemelding med stress, og blevet tankemylderet kvit.

Så Ulla, du vil til hver en tid få mine varmeste anbefalinger, hvilket jeg kan give, uden at blinke med et øje, jeg har opnået SÅ meget i den relative korte tid, jeg er kommet hos dig… Tak for din rolige, lyttende måde at være på, og din måde at forklare øvelserne på, der gør at de er meget håndgribelige at gå til.“
Mikkel
Read More
“Jeg har været sygemeldt med stress, angst og depression i 4 måneder. Igennem mit pensionsselskab fik jeg mulighed for samtaler ved psykolog og et individuelt samtaleforløb kombineret med mindfulness ved Ulla Vestergaard, Mindfulness Aalborg. Derudover går jeg ved psykiater, hvor jeg er startet medicinsk behandling. Forløbet ved Ulla er helt klart det, der har hjulpet mig mest og allerede efter de første gange, oplevede jeg meget mere ro. Da jeg startede havde jeg problemer med at håndtere vrede og rigtig mange negative og opslidende tanker om en svær barndom i et hjem med misbrug, som var svære at slippe igen.Tankerne om barndommen er nu nærmest forsvundet og jeg kan i langt højere grad håndtere og regulere min vrede og har fået meget mere energi og overskud. Samtalerne og mindfulness-forløbet ved Ulla har hjulpet mig til at få mere selvtillid og tro på, at jeg igen kan klare et arbejde. Da jeg kom var min tro på mig selv 0 % og nu er den på 70 %. Forløbet har været over 4 gange. Nu fortsætter jeg på et af Ulla`s hold.”

Så Ulla, du vil til hver en tid få mine varmeste anbefalinger, hvilket jeg kan give, uden at blinke med et øje, jeg har opnået SÅ meget i den relative korte tid, jeg er kommet hos dig… Tak for din rolige, lyttende måde at være på, og din måde at forklare øvelserne på, der gør at de er meget håndgribelige at gå til.“
John
Read More
“Jeg kan på det varmeste anbefale at deltage på Ulla´s mindfulnesskurser, jeg har selv deltaget på et 8-ugers forløb. Det er altid rart at komme, man føler sig meget velkommen, og der er en god og uhøjtidelig tone. Jeg har opnået meget mere nærhed med mine børn og omgivelser generelt, fået roen tilbage i kroppen efter en langtidssygemelding med stress, og blevet tankemylderet kvit.“
Hanne Brandt
Read More
“Jeg er meget glad for at have deltaget på 8 ugers kurset. Mindfulness er et godt redskab til altid at kunne finde fred. Jeg ved ikke, hvor jeg ville have været henne, hvis ikke jeg havde lært mindfulness.”
Ann Louise
Read More
“Jeg fik for 4 år siden stress og efterfølgende angst. Jeg har prøvet rigtig mange ting inden jeg meldte mig på Ulla`s kursus og var ved at tro, at angsten skulle styre mit liv. Efter at have deltaget 3 gange på Ulla`s mindfulness-kursus, oplever jeg en reduktion på 90 procent af de angstfyldte tanker og kan nu leve et liv, hvor jeg ikke længere undgår ting, men nu igen i højere grad kan leve det liv, jeg gerne vil.”
Michael
Read More
“Jeg oplever, at jeg efter Ullas 8 ugers mindfulness-kursus har fået meget mere styrke og tro på, at jeg kan komme videre med mit liv og ud af tryghedszonen. Jeg har fået bedre kontrol over sindet, mere ro, glæde og overskud. Jeg har fået mere kampgejst og vilje.

Jeg har prøvet mange forskellige ting inden mindfulness kurset men oplever klart det gør en forskel. Jeg har fået en række værktøjer, jeg selv kan bruge både derhjemme og i andre situationer. Jeg kan kun anbefale Ullas 8 ugers mindfulness-kursus til andre, som ønsker bedring.”
Irene
Read More
“Jeg tilmeldte mig et mindfulness kursus hos Ulla Vestergaard, Mindfulness Aalborg. Jeg har aldrig deltaget i mindfulness kursus før og jeg må sige, at jeg fik en brat opvågning på, hvor meget indre ro mindfulness egentlig kunne give mig, allerede efter det første mindfulness-kursus. Ulla får bare en til at komme helt ned på jorden, på en god og rolig måde. Når jeg kan mærke, at hverdagens gøremål er ved at stige mig til hovedet og tankerne myldrer rund i hovedet, som et hvepsebo og jeg drænes for energi. Ja, så er der nogle meget enkle øvelser, som Ulla har lært fra sig på kurset. Mindfulness øvelserne er hurtige og nemme at bruge, faktisk uanset, hvor man befinder sig. Det er helt fantastisk at mærke den energi og samtidig ro det giver.”
Anne Louise
Read More
“Mindfulness har givet mig mere indre ro. Jeg har særlig brugt det til at forebygge og håndtere stress på arbejdet. Mindfulness har hjulpet mig meget i forhold til min depression og givet mig selv større accept. Jeg kan træde et skridt tilbage og se ting fra en anden synsvinkel, inden jeg reagerer. Jeg har haft langt færre dårlige dage, end inden jeg startede på mindfulness.”
Lotte Løkken
Read More
“Tak for 8 inspirerende seancer med brugbare, livgivende redskaber, jeg har fået med mig for resten af livet.”
Previous
Next