Mindfulness. Fortsætter-kursus over 6 gange

Mindfulness fortsætter-kurset er for dig, som har været på et 8-ugers mindfulness-kursus individuelt eller gruppeforløb ved Mindfulness Aalborg eller et tilsvarende kursus. Kurset er også for dig, som tidligere har været på et af mine andre fortsætter-kurser. Det er for dig, som ønsker inspiration til nye øvelser eller at få genopfrisket din mindfulness-praksis. Mange har brug for løbende inspiration, undervisning og træning for at holde fast i praksis og for fortsat at opnå ydereligere gavn og effekt af mindfulness. På mindfulness-fortsætter-kurset får du instruktion og træning i en række grundøvelser, som du vil selv vil kunne træne derhjemme. I starten kan du anvende de indtalte lydfiler, som er målrettet fortsætter-kurset og efterfølgende, vil du selv kunne lave øvelserne i stilhed uden lydfiler. Du vil have et program, som varer 25 minutter, hvis du træner alle 5 øvelser.

Praktiske mindfulness og meditationsøvelser vil udgøre størstedelen af kurset. En mindre del vil bestå af teori som støtte til praksis og lettere mindful yoga og udstrækning.

Mindfulness øger din bevidsthed og opmærksomhed i forhold til det, der sker lige nu. I stedet for at lade automatpiloten styre, bliver du bedre til at stoppe op, være opmærksom og tage de valg, der er bedst for dig. Mindfulness kan endvidere give bedre koncentration og fokus. Det kan give mere ro og større overblik. Du kan få mere trivsel og overskud. På kurset får du en række praksisnære teknikker og øvelser, som du både kan træne derhjemme under kurset men også efter kurset.

Hvorfor fortsætte med mindfulness?

Mange af os mennesker kan have brug for konkrete redskaber til at give os mere ro, overskud og nærvær. Vi har mellem 50.000 og 70.000 tanker om dagen og mange af dem kommer automatisk og uden vi er bevidste om dem. Derfor handler vi ofte ubevidst. Afbrydelser og stadig flere opgaver, der fjerner fokus fra alt det, du i forvejen skulle nå? Bekymringer, grublerier og måske dårlig søvn? Dagligdagen foregår ofte i et højt tempo, hvor vi konstant er på vej mod næste opgave, deadline eller gøremål. Vores tanker kører på højtryk, og ofte er de helt andre steder end i nuet. Det kan resultere i manglende ro, nærvær og koncentration og kan påvirke vores relationer til andre og på længere sigt give uro, stress, angst og depression. Vores nervesystem kan ved længere tids pres og stress komme ud af balance. På dette kursus får du en række effektive teknikker, som kan genoprette balancen. Fordelen er, at du selv kan fortsætte med øvelserne og du kan træne øvelserne fremover.

Hvorfor fortsætte med mindfulness?

Indhold på mindfulness-fortsætter-kurset

Mere information

En række mindfulness og meditationsøvelser, som du selv kan guide uden brug af lydfiler. Øvelserne vil blive gennemgået og trænet i praksis, så du får et konkret program, du kan træne 25 minutter dagligt.
Underviserens indtalte lydfiler med grundøvelser til fortsætter-kurset som støtte for din praksis.
Masser af sparring på netop din praksis.
Plancher teorien om mindfulness, som er gennemgået på kursusgangene.

Bestil en ledig plads senest 4 uger inden kursus start og få kurset til 2100 kr.  Bestiller du efter den dato er prisen 2400 kr.

Der er max 6 ledige pladser, så først til mølle.

Kontakt gerne Ulla på mail uvestergaard@gmail.com eller ring på 40810508 helt uforpligtende eller for at tilmelde dig kurset.

Tilmelding er bindende og tilbagebetaling sker kun ved overtegning eller aflysning af kurser

 

4M0A5218

Hør hvad andre siger

Hvad siger tidligere deltagere om fortsætter-kurset?

Hvad siger tidligere deltagere om fortsætter-kurset?

Kontakt mig gerne uforpligtende

Er du blevet nysgerrig på hvordan jeg kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Telefon

40 81 05 08

Location

Enggårdsgade 5, 9000 Aalborg

CVR

36227486