Supervision til psykologer i mindfulness

Mange fagpersoner fx psykologer, psykoterapeuter og læger har brug for supervision og sparring på deres egen mindfulness-praksis. Nogen henvender sig til mig for at få sparring og supervision på mindfulness i forhold deres egen daglige mindfulness-praksis eller til brug i deres klient eller patientarbejde. Andre ønsker sparring og supervision til brug i mindfulness-kurser i gruppe.

Teoretiske retninger

Min egen mindfulness- og meditationspraksis, undervisning og supervision bygger på forskellige teoretiske tilgange fra forskellige retninger. MBSR (mindfulness-baseret stress reduktion, MBKT (mindfulness-baseret kognitiv terapi). Somatisk mindfulness, en række meditations-grundøvelser, transcendental meditation, øvelser med dybere kontakt til hjertet og energi-øvelser. Vi tager udgangspunkt i de ønsker og behov, du har til supervisionen.

Hvad kan supervisionen indeholde?

Mere information

Hvis du ønsker supervision på din egen mindfulness-praksis, anbefaler jeg et forløb på minimum 5 gange, idet det giver bedst effekt. Vi træner forskellige mindfulness-øvelser, som jeg anbefaler, at du træner derhjemme mellem sessionerne. Hvis du ønsker at se, om supervision i mindfulness er noget for dig, inden du beslutter dig for et længerevarende forløb, er du velkommen til at bestille en session af gangen. Hvis du deltager i supervision over flere gange minimum 2 gange, får du adgang til mine indtalte lydfiler, mindfulness-kursushæfte og plancher.

800 kr. for en times individuel supervision og sparring på mindfulness, hvis du selv betaler.

Betaler din virksomhed er prisen 800 kr. plus moms for en times inviduel session med mindfulness.

stressed-office-worker-with-anti-stress-ball-types-2021-08-26-15-46-10-utc
Kontakt mig gerne uforpligtende

Er du blevet nysgerrig på hvordan jeg kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Telefon

40 81 05 08

Location

Enggårdsgade 5, 9000 Aalborg

CVR

36227486