Om mig

Stifter og ejer af Mindfulness Aalborg i 2014

Mindfulness Aalborg opstod på baggrund af et stort ønske og behov for at hjælpe andre til at opnå konkrete. Uddannet og certificeret mindfulness-instruktør med afsæt i en 3-årig uddannelse svarende til bachelor niveau. Kognitiv terapeut uddannelse. Certificeret coach, integral stress-terapeut, forfatter, underviser, socialrådgiver og selvstændig konsulent.

Hvilke uddannelser og kurser har jeg?

psychologist-psychotherapy-2022-10-26-05-20-19-utc

Faglig erfaring og baggrund

Jeg har siden 1999 arbejdet professionelt med andre unge såvel som voksne. mennesker. Jeg har stor erfaring både med individuelle samtaler, samtaleterapi, coaching og mindfulness med unge fra 18 år, voksne og ældre. Jeg har stor erfaring med at undervise grupper i mindfulness. Jeg har stor erfaring med stress, angst og depression. Det mindfulness-koncept jeg underviser i, er praktisk orienteret og består af øvelser, som er simple at bruge i hverdagen og som virker.

Ekstern underviser i samtale på Aalborg Universitet, Socialrådgiveruddannelsen, 2015. Siden 2018 har jeg med udgangspunkt i min bog afholdt samtale-kurser og foredrag i hele landet for fagprofessionelle.

Jeg har stor erfaring med psykiske lidelser blandt andet fra tidligere ansættelse på Gentofte psykiatrisk afdeling, hvor jeg havde individuelle samtaler og gruppe-forløb. Jeg har endvidere arbejdet flere år som misbrugsbehandler.

Siden 2012 har jeg haft fast undervisning af grupper i mindfulness både personer med stress, angst, depression og smerter såvel som personer som ønsker at lære mindfulness af andre årsager. Jeg har erfaring med at undervise både sygemeldte og personer som er i arbejde. Jeg underviser ledere og medarbejdere både på mine egne åbne mindfulness-kurser såvel som interne mindfulness-kurser på arbejdspladsen. Jeg har afholdt mere end 70 – 8-ugers mindfulness-kurser.

Jeg har skrevet opgave om effekten af mine egne 8-ugers mindfulness-kurser på baggrund af evalueringer fra 100 tidligere deltagere. Jeg har indsamlet dokumentation fra mere end 500 tidligere deltagere.

I 2017 har jeg udgivet en bog om samtaler for professionelle. Bogen er på pensumliste på uddannelsesinstitutioner i Danmark og Norge. Jeg underviser i samtale-kurser for professionelle i hele landet.

Uddannelses / kursusbeviser

Jeg lægger vægt på

Tilfredse kunder som har fået noget med sig, hvad enten det er individuelt forløb med enten terapi, mindfulness, rådgivning, coaching eller en kombination. På mine mindfulness-kurser i gruppe lægger jeg vægt på, at undervisningen foregår på en jordnær og afslappet måde så alle kan deltage. Kurset er praktisk og du får redskaber med dig, som du også kan bruge efter kurset i forskellige livssituationer. På de åbne mindfulness-kurser er der plads til spørgsmål og dialog hvorfor deltagerantallet er på max 6. Det er frivilligt, hvor meget man ønsker at sige.

Jeg er optaget af

Deltagernes udbytte og effekt og har indsamlet flere hundrede evalueringsskemaer. Mine kunder skal have en god oplevelse og jeg er utrolig glad for, at størstedelen af mine kunder har fået samtaler ved mig eller minfulness-kurset i gruppe anbefalet af tidligere deltagere eller andre som kender til kurset. Jeg lægger vægt på, at mindfulness foregår i relevante omgivelser og lokaler, så det optimale udbytte og nærvær bedst opnås.

Jeg brænder for at undervise andre i mindfulness og har stor erfaring med at undervise også mennesker, som lige nu befinder sig i en svær livsperiode. De seneste 8 år har jeg afholdt mere end 75 8-ugers mindfulness-kurser for mere end 600 deltagere.

peaceful-golden-nature-2022-11-10-10-47-58-utc