MINDFULNESS TRÆNING I GRUPPE HVORDAN?

Af Ulla Vestergaard, stifter og indehaver af Mindfulness Aalborg på fuld tid siden 2014.

Certificeret mindfulness-instruktør med afsæt i en 3-årig uddannelse. Integral terapeut indenfor stress, angst og depression. Certificeret coach.
Undervist i mindfulness siden 2012 og afholdt mere end 75 8-ugers mindfulness-kurser for mere end 800 deltagere (privatpersoner og virksomheder). 25 års erfaring med professionelle individuelle samtaler med unge og voksne. Socialrådgiver, underviser og forfatter.

Skal du vælge individuel mindfulness eller i gruppe med andre? Se mere her om hvordan mindfulness træning i gruppe foregår.

Ved Mindfulness Aalborg kan du vælge mellem enten individuel mindfulness eller et mindfulness i en mindre gruppe med andre. Vælger du et individuelt forløb, kan sessionerne og antal gange aftales, så det passer til dig. Ved et individuelt forløb sammensættes forløbet, så det passer til dig, din situation og behov. 

Eller du kan vælge at deltage i et af de åbne 8-ugers mindfulness-kurser i en mindre gruppe med andre. 8-ugers mindfulness-kurset er for deltagere, som enten ikke har viden om eller prøvet mindfulness såvel som for deltagere, som har lidt erfaring eller viden om mindfulness. Ved Mindfulness-Aalborg kan du efter et individuelt mindfulness-forløb eller et 8-ugers mindfulness-kursus i gruppe efterfølgende deltage på et mindfulness-fortsætter-kursus for lettere øvede og øvede. 

Hvordan foregår et åbent 8-ugers mindfulness-kursus i gruppe?

Undervisningen består primært at simple og praktiske øvelser. Mindfulness strækker sig over 8 uger med en ugentlig mødegang på 2 timer. På kurset arbejder vi med mindfulness-øvelser som det primære værktøj.

Max 8 deltagere. Masser af plads til individuel sparring

Der er max. 8 deltagere på de åbne mindfulness-kurser.

Hvordan?

Der vil være korte oplæg om mindfulness blandt andet, hvad viser undersøgelser, tænkningen bag mindfulness og hvordan det kan  bruges i hverdagen. Der vil være plads til spørgsmål og refleksion. Der indgår lettere mindful yoga, mindfulness afspændingsøvelser og udstrækningsøvelser, idet kombinationen af mindfulness træning og disse  øvelser, har den bedste effekt.  Den primære del af undervisningen, vil bestå af træning i mindfulness i en form, der hurtigt kan bruges i hverdagen. De fleste af øvelserne foregår siddende på en stol. Der er ikke krav om særlig påklædning eller andet. 

  • Undervisningen er baseret på et gennemarbejdet koncept, hvor der indgår praktiske mindfulness øvelser, som du kan træne derhjemme mellem kursusgangene og som du vil opleve skaber en positiv forskel.
  • Det er den samme underviser, som er Ulla Vestergaard. Jeg har en 3-årig uddannelse og er certificeret mindfulness-instruktør. (Sikrer din kvalitet og standard, at jeg er certificeret).
  • Jeg har mindfulness som mit primære erhverv og siden 2012 afholdt flere ugentlige hold og individuelle samtale og mindfulnessforløb.                                 
  • Undervisningen er “jordnær” og afslappet så langt de fleste kan deltage. Du kan sidde på et stol og træne mindfulness eller ligge ned, hvis du ønsker det. 
  • Praktisk mindfulness træning udgør størstedelen af kurset. Øvelserne er simple og giver max effekt.
  • Kursusmateriale til at understøtte din praksis (Underviserens indtalte mindfulness-lydfiler, et minfulness-kursushæfte og plancher fra kurset).
  • Du kan altid kontakte mig, hvis du har brug for yderligere vejledning undervejs ved mindfulness-kurset.
  • Mulighed for at du kan forsætte på mindfulness 2 fortsætter-kursus, hele dage med mindfulness eller fortsætte med individuel mindfulness, hvis du ønsker det.

Der er lavet mange internationale undersøgelser af de positive effekter af mindfulness. Mange undersøgelser er blandt andet lavet på Center for Mindfulness i USA.

Jeg har valgt at undersøge min egen praksis i 2016. Hvis du ønsker at læse mere om, hvad tidligere deltagere har opnået efter 8-ugers kurset se evalueringsrapport her

Ulla Vestergaard

Ulla Vestergaard

Stifter og indehaver af Mindfulness Aalborg. Certificeret mindfulness-instruktør med afsæt i en 3-årig uddannelse, forfatter, stress- og traumeterapeut, konsulent, socialrådgiver, certificeret coach og underviser.

Populære artikler

Del:

Anbefalet artikler