Stresset af krævende ledelsesopgaver

Som leder i en privat virksomhed oplever jeg, at der er et højt tempo og krav til mig som leder. Jeg skal gå foran i forhold til forandringer, den daglige drift, have samtaler med medarbejder både om arbejdsopgaver og frustration i forhold til samarbejde. Jeg oplever, at særligt den opgave jeg har med fyringer dræner mig og stresser. Jeg oplever, at mindfulness kan bruges til at være med tilstede og nærværende i de svære samtaler og huske, hvor vigtigt det er, at jeg passer på mig selv. Ved Ulla har jeg et rum, hvor jeg kan vende alt det jeg står i i en travl hverdag som leder og samtidig får jeg redskaber til bedre at håndtere den situation.

Jeg har på få gange allerede fået langt mere overskud, mindsket stress og har fået positiv respons i organisationen på min tilgang. Min familie er desuden positive over, at jeg har fået det bedre og kan mærke, at jeg er mere nærværende, når jeg sidder ved spisebordet.

Mandlig leder i privat virksomhed 54 år

 ……………….

Uro. Dårlig søvn. Problemer med motivation og koncentration. Omvæltninger i arbejdsliv

“Det har været en rejse fra en naturlig skepsis til at blive helt overbevist om at Mindfulness med de øvelser og samtaler vi har været igennem virkeligt kan hjælpe. Mit udgangspunkt var en situation med store omvæltninger i mit arbejdsliv, uro i kroppen, problemer med motivation og koncentration samt generelt problemer med at sove. I forbindelse med gennemførslen af øvelserne sammen med dig fandt jeg hurtigt ud af, at jeg både kunne lære at håndtere tankerne og uroen og om ikke fjerne det så minimere påvirkningen på min dagligdag. Gennem de 8 sessioner har jeg således lært at koncentrere mig bedre igen og uroen i kroppen er forsvundet. Jeg er blevet mere afklaret og har fået en tro på, at jeg selv i højere grad skal tage ansvar for mit arbejdsliv, og hvad det skal bestå af. Endeligt har jeg fået nogle gode værktøjer og øvelser, der gør at jeg kan bygge videre på dette gode fundament.”

Leder i privat virksomhed

 ……………….

Højt blodtryk, dårlig søvn, vred og stresset

Som leder i en privat virksomhed med et højt tempo og mange krav oplevede jeg ofte stress, dårlig søvn, for højt blodtryk, irritation og vrede. Disse ting påvirkede både mig selv på den måde, at jeg var stoppet med at ses med venner og dyrke interesser men bare var helt flad, når jeg kom hjem fra arbejde. Den negative spiral gjorde, at jeg på arbejdet var stresset, irritabel og vred, hvilket uheldigvis gik udover de ansatte. I et individuelt forløb over 8-gange ved Ulla fik jeg lært at sætte grænser for mig selv og mit arbejdsliv og hvornår jeg fx valgte at svare på mails, tale med medarbejdere og hvornår jeg gjorde hvad. Jeg fik lært at trække vejret og stoppe op i løbet af dagen, hvilket påvirkede mit overskud og humør. Jeg er blevet langt gladere og tilfreds og er begyndt at ses med venner og have fritidsinteresser igen. Mine ansatte nyder også godt af, at jeg har fået det bedre.

Ledelse starter med dig selv og så kan andre få mere gavn af det. Jeg kan kun anbefale andre ledere at få et forløb hos Ulla, hvor alt kan deles. 

Mandlig leder i privat virksomhed 43 år

  ……………….

Selvstændige om samtale og mindfulness

Stress, dårlig søvn og højt blodtryk

Jeg valgte at kontakte Ulla efter en lang periode med stress, dårlig søvn, for højt blodtryk og spændinger i kroppen. Min hustru havde tænkt, om jeg var på vej ind i en depression, da jeg havde ændret mig både overfor hende og på mit job. Jeg var begyndt at spekulere over, om jeg kunne blive ved med at holde til jobbet og var begyndt at vrisse, når kunder ringede og oplevede, at jeg havde mistet overblikket over mine aftaler.

Jeg oplevede efter blot 2 samtaler kombineret med mindfulness ved Ulla, at jeg fik det meget bedre. Jeg oplever langt færre stresssymptomer, bedre søvn og er begyndt at gøre ting, der gør mig glad igen. Jeg er begyndt at holde pauser i løbet af dagen og vrisser langt mindre af min familie og kunder. Nu er jeg ikke længere bekymret for, om jeg fortsat kan holde til mit job. Det har været en rigtig god beslutning at kontakte Ulla og jeg har hurtigt fået skuden vendt og fået handlet på tingene, så jeg er på vej i rigtig retning. Jeg har selv fået det bedre og kunderne får også en bedre behandling. Nu har jeg fået troen igen på, at jeg kan fortsætte mit arbejdsliv uden af miste mig selv og overblikket.

Selvstændig mand 50 år.

 ……………….

Stresset af meget arbejde

Jeg havde som selvstændig haft en flerårig periode, hvor jeg aldrig holdt ferie eller fri. Min kone og børn var ved at være rigtig godt trætte af mig og jeg havde konstant dårlig samvittighed overfor arbejdet, kunder, mine børn og kone. Jeg følte ikke, at jeg ordentligt slog til nogen steder og arbejdede mere og mere og blev mere og mere stresset og utilfreds. Jeg valgte et individuelt forløb ved Ulla, hvor vi fik vendt nogen af de tanker og bagvedliggende tankemønstre som påvirkede mig og fik mig til at arbejde konstant. En af de tankemønstre var drevet af min angst for at tjene nok og angsten for ikke at svare kunder med det samme. Jeg fik lært teknikker til at opdage de tanker og tankemønstre og slippe dem igen uden dårlig samvittighed.

Et win win forløb både for virksomheden, mit parforhold, familie og mig selv, at jeg nu har fået langt mere ro på. Jeg når faktisk mere, arbejder mere effektivt, holder fri og er langt mere nærværende både overfor min kone og familie og overfor kunder. Nu tror jeg på, at jeg kan være langtidsholdbare og fortsætte med min virksomhed. Hvis jeg ikke havde valgt et samtale og mindfulnessforløb er jeg bange for, at hverken jeg eller mit parforhold havde holdt til det i længden.

Selvstændig mand 54 år

 ……………….

Øvelserne er nede på jorden, enkle og ligetil at integrere i dagligdagen

“Jeg har tidligere deltaget i et mindfulness kursus, hvor udbyttet udeblev – det blev for svært at forstå, øvelserne var svære og umulige at integrere i min dagligdag – Ulla`s måde var enkel, ligetil og helt nede på jorden – det var dejligt – jeg kan varmt anbefale det til andre.”

– Selvstændig. 53 år.