11

Mindfulness alene eller i en gruppe med andre?

Ved Mindfulness Aalborg kan du vælge mellem enten et individuelt forløb eller forløb i en mindre gruppe med andre. Vælger du et individuelt forløb, kan sessionerne og antal gange aftales, så det passer til dig. Ved et individuelt forløb sammensættes forløbet, så det passer til dig, din situation og behov. 
Eller du kan vælge at deltage i et af de åbne 8-ugers mindfulness-kurser i en mindre gruppe med andre. 8-ugers mindfulness-kurset er for deltagere, som enten ikke har viden om eller prøvet mindfulness såvel som for deltagere, som har lidt erfaring eller viden om mindfulness. Ved Mindfulness-Aalborg kan du efter et individuelt mindfulness-forløb eller et 8-ugers mindfulness-kursus i gruppe efterfølgende deltage på et mindfulness-fortsætter-kursus for lettere øvede og øvede. 

 

Hvordan foregår et åbent 8-ugers mindfulness-kursus i gruppe?

Undervisningen består primært at simple og praktiske øvelser. Mindfulness kurset strækker sig over 8 uger med en ugentlig mødegang på 2 timer. På kurset arbejder vi med mindfulness-øvelser som det primære værktøj.

Max 6 deltagere. Masser af plads til individuel sparring

Der er max. 6 deltagere på de åbne mindfulness-kurser. Kurset foregår på en skånsom måde, da der både er mulighed for at sige noget, men også mulighed for bare at deltage i øvelserne.

Hvordan?

Der vil være korte oplæg om mindfulness blandt andet, hvad viser undersøgelser, tænkningen bag mindfulness og hvordan det kan  bruges i hverdagen. Der vil være plads til spørgsmål og refleksion. Der indgår lettere yoga og udstrækningsøvelser, idet kombinationen af mindfulness og disse  øvelser, har den bedste effekt.  Den primære del af undervisningen, vil bestå af træning i mindfulnes i en form, der hurtigt kan bruges i hverdagen. De fleste af øvelserne foregår siddende på en stol.

Der er ikke krav om særlig påklædning eller andet. 

  • Undervisningen er baseret på et gennemarbejdet koncept, hvor der indgår praktiske øvelser, som du kan træne derhjemme mellem kursusgangene og som du vil opleve skaber en positiv forskel.
  • Det er den samme underviser, som er Ulla Vestergaard. Jeg har en 3-årig uddannelse og er certificeret mindfulness-instruktør. (Sikrer din kvalitet og standard, at jeg er certificeret).
  • Jeg har mindfulness som mit primære erhverv og siden 2012 afholdt flere ugentlige hold og individuelle forløb.                                 
  • Undervisningen er “jordnær” og afslappet så langt de fleste kan deltage. Du kan sidde på et stol og træne mindfulness eller ligge ned, hvis du ønsker det. 
  • Mindfulness og praktisk træning udgør størstedelen af kurset. Øvelserne er simple og giver max effekt.
  • Kursusmateriale til at understøtte din praksis (Underviserens indtalte mindfulness-lydfiler, et minfulness-kursushæfte og plancher fra kurset).
  • Du kan altid kontakte mig, hvis du har brug for yderligere vejledning undervejs ved mindfulness-kurset.
  • Mulighed for at du kan forsætte på mindfulness 2 fortsætter-kursus, hele dage med mindfulness eller fortsætte med individuel mindfulness, hvis du ønsker det.

Der er lavet mange internationale undersøgelser af de positive effekter af mindfulness. Mange undersøgelser er blandt andet lavet på Center for Mindfulness i USA.

Jeg har valgt at undersøge min egen praksis i 2016. Hvis du ønsker at læse mere om, hvad tidligere deltagere har opnået efter 8-ugers kurset se evalueringsrapport her

Kontakt mig gerne uforpligtende

Du kan altid ringe til mig på 40810508. Du er også velkommen til at tilmelde dig kurser  på min hjemmeside klik her eller maile til mig uvestergaard@gmail.com 

 Få besked om nye artikler og kurser. Følg Mindfulness – Aalborg på Facebook.

Følg Mindfulness Aalborg på Facebook


Mindfulness Aalborg –  Enggårdsgade 5 – 9000 – Aalborg – uvestergaard@gmail.com – tlf. 40810508

Cvr. nr. 36227486