Mindfulness-3. Fortsætter-kursus over 4 gange. Der kommer nye datoer senere i 2021

Mindfulness-3 fortsætter-kurset er for dig, som både har været på et 8-ugers-kursus individuelt eller gruppeforløb ved Mindfulness Aalborg og som har deltaget på mindfulness-2 fortsætter-kurset. 

Mindfulness-3 er for dig, som ønsker inspiration til at fastholde en praksis og få genopfrisket de 5 grundøvelser fra mindfulness-2 kurset og plads til at stille spørgsmål. Der vil også være inspiration til nye øvelser. Mange har brug for løbende inspiration, undervisning og træning for at holde fast i praksis og for fortsat at opnå ydereligere gavn og effekt af mindfulness og meditation. På mindfulness-3 fortsætter-kurset får du fortsat instruktion og træning i de 5  grundøvelser, som du lærte og trænede på mindfulness-2 fortsætter-kurset. På mindfulness fortsætter kursus-3 får du også instruktion til andre øvelser. 

Praktiske mindfulness og meditationsøvelser vil udgøre størstedelen af kurset. En mindre del vil bestå af ny teori, som støtte til praksis og lettere mindful yoga, udstrækning og kropslige øvelser. 

……………………….                                                                                                                                                                          

Mindfulness øger din bevidsthed og opmærksomhed i forhold til det, der sker lige nu. I stedet for at lade de ubevidste tanker styre, bliver du bedre til at stoppe op, være opmærksom og tage de valg, der er bedst for dig. Mindfulness kan give bedre koncentration og fokus. Det kan give mere ro og større overblik. Du kan få mere trivsel og overskud. Bedre relationer til andre. På kurset får du en række praksisnære teknikker og øvelser, som du både kan træne derhjemme under kurset men også efter kurset. De 5 grundøvelser kan være med til at skabe mere balance mellem hovede og krop og opbygge energi til bedre at håndtere livet i med og modgang.

Hvorfor fortsætte med et mindfulness-3 kursus?

Mange af os mennesker kan have brug for fortsat og kontinuerligt at træne konkrete redskaber til at give mere ro, overskud og nærvær. Jo mere vi træner jo mere dybde får vi i vores praksis og effekterne bliver større. På dette kursus får du en række effektive teknikker, som kan give bedre balance mellem hoved og krop. Øvelserne kan være med til at give mere balance, ro og overskud. Du bliver instrueret, så du selv kan fortsætte med øvelserne og bliver mere sikker i at træne øvelserne selv fremover. 

Hvad er udbyttet af mindfulness-3 fortsætter-kurset?

 •          Mere ro
 •          Forebygge og afhjælpe stress
 •          Bedre søvn 
 •          Du træner din evne til at være mere i nuet
 •          Mindre tankemylder og bedre kontrol over tankerne  
 •          Afhjælpe angst og depression
 •          Mere glæde, overskud og nærvær
 •          Bedre balance mellem hoved og krop. Styrket evne til at geare ned og slappe af
 •          Bedre relationer til andre 
 •          Øget evne til at prioritere og træffe de rigtige valg
 •          Mindfulness kan have positiv effekt både for dit studie, arbejds- og privatliv
 •          Bedre koncentration, fokus og overblik
 •          Udvikling af omsorg. Empati og venlighed
 •          Udvikle din evne til nytænkning og kreativitet

Indhold og hvad får du undervisning i på fortsætter-kursus 3? 

 •          Konkret træning af mindfulness og meditation
 •          Vi træner fortsat de 5 grundøvelser og udveksler erfaring med øvelserne, så du bliver mere sikker i din egen brug af øvelserne derhjemme og vil kunne anvende dem uden brug af lydfiler
 •          Udover det konkrete øvelsesprogram på 25 minutter dagligt, får du inspiration til andre og nye mindfulness og meditationsøvelser 
 •          Masser af sparring på netop din praksis
 •          Ny teori som støtte til praksis. Du får de gennemgåede plancher tilsendt   
 •          Inspiration og anbefalinger til træning og hvordan mindfulness og meditation fortsat kan bruges i hverdagen efter kursusdagene

Underviser

Undervisningen varetages af mig (Ulla). Jeg er certificeret mindfulness-instruktør med afsæt i en 3-årig uddannelse, som jeg færdiggjorde i 2016. Jeg har afholdt mere end 70  8-ugers mindfulness-kurser og undervist mere end 700 deltagere i mindfulness. Har 21 års erfaring med professionelle samtaler med andre mennesker og har 8 års undervisningserfaring i mindfulness og meditation. Jeg er stifter og ejer af mindfulness Aalborg og har været selvstændig på fuld tid i 6 år. Jeg er uddannet socialrådgiver fra Aalborg Universitet i 1999, certificeret coach, integral og stress-terapeut og forfatter og har udgivet en lang række artikler om mindfulness. Jeg ser det som en af mine vigtigste opgaver at lære andre mindfulness på en jordnær og praksisnær måde, så det kan bruges både her og nu såvel som fremadrettet i forskellige livssituationer.

Udover mindfulness-kurser i gruppe, har jeg individuelle samtale og mindfulness-forløb, ledersparring, undervisning, foredrag, kurser, bogudgivelse samt undervisning i organisationer.

Jeg har siden 2010 selv haft egen daglig mindfulness og meditativ praksis. Er grundigt uddannet og trænet gennem mange år hos bl.a. professor i medicin Saki Santorelli (direktør for Center for Mindfulness, USA), cand.psych., ph.d. Jacob Piet fra Aarhus Universitet, Jens Erik Risom og cand.psych. Vibeke Adler.

Gruppestørrelsen vil være på max 5 på dette kursus.

Datoer: Datoer kommer senere i 2021. 

Sted:

Mindfulness Aalborg

Enggårdsgade 5

9000 Aalborg (Kærby)

Der er gratis parkering lige udenfor lokalet.

Pris: 

1400 kr. for 4 kursusgange. 

Tilmeldingsfrist: Senest d. …Kontakt gerne Ulla på mail uvestergaard@gmail.com eller ring på 40810508 helt uforpligtende eller for at tilmelde dig kurset.

Tilmelding er bindende og tilbagebetaling sker kun ved aflysning af kurset.

Inkl. Kaffe, te, vand, frugt og lettere snacks. 

Har du spørgsmål til kurset, er du er meget velkommen til at kontakte mig (Ulla) uvestergaard@gmail.com eller tlf. 40810508

Få besked om nye kurser. Følg Mindfulness – Aalborg på Facebook.

Følg Mindfulness Aalborg på Facebook

Mindfulness Aalborg – Enggårdsgade 5 – 9000 Aalborg – uvestergaard@gmail.com – tlf. 40810508