8-ugers mindfulness-kurset i åben gruppe – i korte træk

  • Et kursus afprøvet på mere end 600 personer før dig og med evaluering af deltagernes effekt. Se evalueringsrapport her 
  • Afholdt mere end 60 kurser af 8-ugers varighed og mange har fået kurset anbefalet af tidligere deltagere, psykolog eller læge.
  • Mulighed for individuel sparring og vejledning i forhold til øvelser, da I er max 6 deltagere. Se hvilke situationer mindfulness har hjulpet tidligere deltagere her 
  • Jeg har siden 1999 arbejdet profesionelt med andre mennesker og har psykiatrisk viden. 
  • Kurset er meget praktisk og kan hurtigt omsættes i hverdagen. Se aktuelle datoer for 8-ugers kurset 
  • Mindful yoga og udstrækningsøvelser samt relevant teori som støtte for praksis udgør en mindre del af kurset.
  • Du får lydfiler, kursusmateriale til at understøtte din praksis, anbefalinger til øvelser arbejdshæfte og plancher fra kurset.
  • Du kan kontakte mig undervejs, hvis du har brug for yderligere vejledning gennem kurset. 
  • Mulighed for efterfølgende at fortsætte på mindfulness 2 kursus, hele mindfulness-dage eller individuel mindfulness hvis du ønsker det.

Hvordan foregår et åbent 8-ugers mindfulness-kursus i gruppe?

Undervisningen består primært at simple og praktiske øvelser. Mindfulness kurset strækker sig over 8 uger med en ugentlig mødegang på 2 timer. På kurset arbejder vi med mindfulness-øvelser som det primære værktøj. Der er max. 6 deltagere på de åbne mindfulness-kurser. Kurset foregår på en skånsom måde, da der både er mulighed for at sige noget men også mulighed for bare at deltage i øvelserne.

Der vil være korte oplæg om mindfulness blandt andet, hvad viser undersøgelser, tænkningen bag mindfulness og hvordan det kan  bruges i hverdagen. Der vil være plads til spørgsmål og refleksion. Der indgår lettere yoga og udstrækningsøvelser, idet kombinationen af mindfulness netop disse  øvelser, har den bedste effekt og blandt andet har en regulerende effekt af nervesystemet. Den primære del af undervisningen, vil bestå af træning i mindfulnes i en form, der hurtigt kan bruges i hverdagen. De fleste af øvelserne foregår siddende på en stol. Der er ikke krav om særlig påklædning eller andet. 


Mindfulness Aalborg –  Enggårdsgade 5 – 9000 – Aalborg – uvestergaard@gmail.com – tlf. 40810508

Kontakt mig

Du kan altid ringe til mig på 40810508. Du er også velkommen til at tilmelde dig kurser  på min hjemmeside.  Se mere her eller maile til mig uvestergaard@gmail.com  

Få besked om nye kurser. Følg Mindfulness – Aalborg på Facebook.

Følg Mindfulness Aalborg på Facebook


Mindfulness Aalborg –  Enggårdsgade 5 – 9000 – Aalborg – uvestergaard@gmail.com – tlf. 40810508

Cvr. nr. 36227486