Individuel samtale og mindfulness til unge 18-30 

At være ung og ungdomsårene er for mange forbundet med forskellige udfordringer. 

Ungdomsårene kan være vanskelige. Det kan være, at du mangler støtte, sparring eller redskaber til, hvordan du bedst mestrer ungdomsårene? Her kan det give rigtig god mening at tale fortroligt og trygt med en professionel samtalepartner. Ved at tage kontakt til mig er ikke ensbetydende med svaghed eller at du er forkert. Jeg giver dig redskaber og det kan være mindfulness-teknikker, som er et meget effektfuldt redskab, som du også kan bruge efter afsluttet forløb. Du har dermed samtidig givet dig selv redskaber, så du også fremover er bedre rustet til at mestre og håndtere tilværelsen. Jeg skaber et trygt og tillidsfuldt rum og jeg har tavshedspligt, så det du fortæller mig, kommer ikke videre.

Når du står i en vanskelig situation, hjælper det ikke altid at tale med familie eller venner om tingene, eller det kan være, at du ikke har lyst til at snakke med dem. Eller du har prøvet, men ikke oplever, at andre forstår dig, eller det hjælper? Her kan det hjælpe at tale med en neutral fagperson, som kan hjælpe dig godt videre.

Jeg har 20 års erfaring med samtaler med unge og 7 års erfaring med mindfulness til unge. Kan du genkende et eller flere af følgende temaer eller der er andre ting, du ønsker at få vendt, er du meget velkommen til at kontakte mig? 

Hvad sætter vi fokus på i samtalen?

I samtalen sætter vi fokus på det, som du oplever, er vigtigt i dit liv. Du kan tale om de ting, som du oplever er svære og som måske går udover din glæde, energi og overskud. Jeg husker selv, hvordan det var at være ung og har igennem 20 år haft professionelle samtaler med unge, så uanset hvad du har brug for at tale om, lytter jeg og hjælper dig godt på vej. 

Hvad kan du opnå?

Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra dig. Du er velkommen til at ringe for en uforpligtende snak og for at høre, om du oplever, at der er kemi og tror på, at jeg vil kunne hjælpe dig. Du kan kontakte mig (Ulla) på  4081 0508, eller skrive til mig uvestergaard@gmail.com 

 

De bedste hilsner

 

Ulla