Mindfulness, samtaler, terapi, coaching 

Mange af os har i perioder så travlt med at handle, præstere, at vi har glemt at være  i nuet. Det er godt, at vi har evnen til at handle og det kan være nødvendigt i nogle perioder. Har vi oplevet svære ting eller haft for travlt kan det gå udover vores trivsel. Kroppen er heldigvis så smart indrettet, at vi kan genvinde balancen igen, når vi får redskaberne til det. Mennesker har igennem mange tusinder år og på tværs af kulturer klaret ekstremt svære livssituationer. 

Få redskaber. Hjælp til 
Stress
Angst
Depression
Kriser, traumer
Sorg
Udvikling

Få livskvalitet, ro og glæde
Det kan være svært at stoppe op og helt vide, om det liv du lever enten privat, på jobbet eller uddannelsesmæssigt er i balance. Ofte er det livskriser, som gør professionel hjælp og udvikling nødvendig. Du er måske sygemeldt med stress, angst og/eller depression, har lidt store tab, sorg, kriser og/eller traumer. Måske har du en alvorlig eller livstruende sygdom som fx kræft eller en af dine nærmeste er syg. Måske trives du ikke, er trist, sover dårligt, oplever uro, manglende energi og synes, at du mangler overskud, livskvalitet og/eller glæde.

Genvind balancen 
Du kan få det bedre og du er ekspert på dit liv, og vil med min støtte komme igennem det, du gennemgår. Du vil med redskaber fra mig komme godt videre i din livssituation – uanset hvor svær, ubehagelig kompliceret den er.

En samtale eller et forløb skræddersyes til dig og tilpasses din livssituation og dine udfordringer. Jeg kombinerer relevante teknikker og redskaber indenfor: mindfulness, terapi, coaching, mentaltræning og meditation. Den mest effektive måde at genvinde ro, overskud, balance og livsglæde igen er at kombinere teknikker så balancen i dit sind og din krop genoprettes.

Få mine 11 lydfiler og guidning
Du får skræddersyede øvelser, som passer til dig. Du behøver ikke nogen forhåndsviden eller forståelse om mindfulness. Jeg lægger vægt på en jordnær tilgang. Alle kan deltage og bruge de lærte teknikker også efter et afsluttet  forløb, da du også får øvelser, du kan træne derhjemme. Vælger du et individuelt forløb får du efter gang 2 ubegrænset adgang til mine lydfiler.                                                                                                                                      

Hvad kan du vælge?

 • Næste åbne 8-ugers mindfulness-kursus i mindre gruppe. Start d. 10.1.23. Se her
 • Individuel mindfulness. Individuel samtale til unge fra 18 år Se mere her
 • Individuel mindfulness. Individuel samtale til voksne. Læs mere
 • Individuel ledersparring & mindfulnessSe her
 • Mindfulness-kurser for virksomheder. Se mere her 
 • Mindfulness. Fortsætter-kursus over 6 gange. Der kommer snart nye datoer. Læs her
 • Individuel supervision i mindfulness for psykologer, psykoterapeuter, læger. Se her 
 • Samtale-kurser for professionelle: Rådgivende, samskabende og coachende. Læs mere
 • Udbyder ved Danmarks mentale sundhedsdag. Se her
Hvad kan det give?
 • Mere ro, glæde, nærvær og overskud.
 • Forebygge og afhjælpe stress. Afhjælpe angst fx social angst, helbredsangst og eksamensangst.
 • Afhjælpe depression og forebygge tilbagevendende depressioner. 
 • Bedre søvn. 
 • Nemmere tackle svære situationer fx. kriser, dilemmaer, krav, valg, uvished og tvivl.
 • Bedre styre og regulere tanker og følelser fx uro, vrede, jalousi og tristhed.
 • Bedre hukommelse, fokus og koncentration.
 • Fysisk: Mindfulness-træning kan mindske og afhjælpe hovedpine, smerter og for højt blodtryk.
 • Bedre relationer til andre: Stemninger og følelser smitter. Når en træner mindfulness og får mere ro og overskud, påvirker det andre positivt fx børn, ægtefælle, kæreste, familie og kollegaer.
Kort om mig:
Jeg er certificeret mindfulness-instruktør med afsæt i en 3-årig uddannelse. Integral terapeut indenfor stress, angst, depression og traumer og certificeret coach. 

Uanset om du vælger et individuelt og skræddersyet forløb eller et mindfulness-kursus i gruppe  afholdes det af mig, Ulla Vestergaard, som er stifter og ejer af Mindfulness Aalborg.

Jeg  har undervist i mindfulness siden 2012 og afholdt mere end 75 8-ugers mindfulness-kurser for mere end 800 deltagere. 23 års erfaring med professionelle samtaler og er uddannet integral stress-terapeut. 

Har de sidste 7 år været selvstændig på fuld tid med mindfulness, meditation, samtaler, samtaleterapi og coaching. Jeg tilbyder både individuelle forløb såvel som kurser og undervisning i grupper. 


Praktisk information

Mit dejlige lokale Mindfulness Aalborg ligger Enggårdsgade 5, 9000 Aalborg (Kærby).

Du kommer direkte til og kommer ikke til at vente i et venteværelse. Der er gode og gratis parkeringsmuligheder tæt på. 

Kontakt mig gerne uforpligtende  
Er du blevet nysgerrig på hvordan jeg kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak40810508 eller maile til mig Ulla uvestergaard@gmail.com

Mindfulness Aalborg –  Enggårdsgade 5 – 9000 Aalborg – uvestergaard@gmail.com – tlf. 40810508

Cvr. nr. 36227486