Af Ulla Vestergaard, stifter og indehaver af Mindfulness Aalborg på fuld tid siden 2014. Certificeret mindfulness-instruktør med afsæt i en 3-årig uddannelse, forfatter, stress- og traumeterapeut, konsulent, socialrådgiver, certificeret coach og underviser. 

Hvad kan du gøre, når livet er svært og du fx er i krise enten på grund af skilsmisse, problemer med børn, fysisk eller psykisk sygdom, misbrug, arbejdsløshed eller andre svære livsomstændigheder? 

Selv har jeg mange års professionelle erfaringer med, at det i de situationer hjælper at regulere vores nervesystem. så det kommer i balance og du kan bevare roen også i svære livssituationer. 

Samtale, terapi og mindfulness kan hjælpe dig, hvis du:

Hvad vil det sige at regulere sit nervesystem og hvorfor?

Vores nervesystem påvirkes og kommer ud af balance, når vi fx har været under længerevarende pres, stress, har haft uro eller angst igennem længere tid. Så er det sympatiske nervesystem over aktivt og det er vigtigt at få det reguleret igen. Når vi modsat har været uden energi, brugt meget tid på at bekymre os, gruble og spekulere over ting med mange negative og kritiske tanker, kan det give os tristhed, ensomhed og depression. Her er det vigtigt, at få nervesystemet reguleret. 

Stress, angst og depression kan ofte hænge sammen

Mange som jeg hver dag hjælper har eller har haft både stress, angst og depression. Her har jeg særligt gode erfaringer med at kombinere:

-Terapi, mindfulness og coaching og træning af kroppen, er det mest effektive til at afhjælpe stress, angst og depression. 

Hvorfor hjælper det?

   Fordi terapien forløser og afhjælper det, som kan ligge bag, at du har søvnproblemer, stress, angst, uro, ensomhed, vrede og/eller depression. Vi kan ofte godt forstå tingene og tale om dem, men det er ikke det samme som at forløse eller give slip på vanskelige situationer fra fx fortiden, der dræner og påvirker dig. 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at aftale en tid kontakt mig gerne. 

De bedste hilsner 

Ulla Vestergaard

Certificeret mindfulness-instruktør, cert. coach, integral stress-terapeut

40810508