Kæresten slog op og verden væltede

Jeg var dybt ulykkelig, da jeg kontaktede Ulla. Jeg var henvist til psykiatrien og der var ventetid. Jeg oplevede at hele min verden væltede efter at min kæreste havde slået op. Jeg var i kaos og fortvivlelse omkring min situation og oplevede svigt både fra ham og fra venner og veninder i vores fælles omgangskreds. Jeg var begyndt at isolere mig og oplevede, at mange af mine veninder trak sig, fordi jeg var for svær at være sammen med. Mine forældre anede ikke, hvordan de skulle hjælpe mig og jeg ringede til dem konstant og havde svært ved at klare mit studie og bo alene i den periode.

Ulla hjalp mig igennem den svære periode. Vi fik vendt det med mit parfold og jeg fik redskaber til at være med mig selv igen. Vi arbejdede med min oplevelse af svigt og følelsen af at blive fravalgt, hvilket gik ud over min selvtillid. Da jeg fik tid ved psykiatrien valgte de at sige, at jeg var nået så langt, at jeg ikke var deres målgruppe.

Studerende kvinde 24 år

——————-

Knækket selvtillid. Droppet ud af studiet

Jeg var droppet ud af mit studie og rigtig meget i tvivl om, hvad jeg skulle fremover. Min selvtillid havde fået et knæk og jeg arbejdede alt for mange timer om ugen for at undgå mit eget selskab, hvilket stressede mig. Jeg fik redskaber til at skabe mere ro i hverdagen og i højere grad kunne være med mig selv uden konstante aftaler. Jeg er nu blevet afklaret med, hvad jeg vil læse fremover og har fået langt mere selvtillid, glæde og handlekraft i mit liv. Jeg er blevet bevidst, om hvad jeg har brug for og har fået handlet på min boligsituation.

Tidligere studerende og nu i arbejde. Kvinde 27 år

——————-

Tankemylder og triste tanker

Jeg havde tidligere prøvet samtaler ved en psykolog men oplevede ikke, at det hjalp mig, så jeg valgte at prøve at kontakte Ulla. Jeg havde været igennem en periode med ledighed og problemer i mit parforhold med jalousi, tristhed og konflikter. Jeg oplevede, at jeg konstant havde tankemylder og negative og triste tanker. Min læge havde henvist mig til psykiatrien men jeg ville også gerne tale med en professionel om min situation. Jeg skammede mig over mig selv og følte lede ved nogen af de ting, jeg havde gjort i fortiden. Med Ulla kunne jeg vende det, jeg var flov over og skammede mig over og som gjorde mig trist. Jeg havde fået en fortrolig sparringspartner som kunne hjælpe mig til at opdage og slippe de tanker og følelser, som påvirkede mit parforhold negativt. Jeg har fået langt mere energi og overskud igen og er begyndt at dyrke sport og være sammen med venner igen. Jeg har fået teknikker og redskaber som jeg kan bruge derhjemme til i højere grad at styre mine tanker. Mit parforhold er blevet meget bedre igen, nu hvor jeg er blevet mere opmærksom på, hvad jeg kan gøre for at styrke mig selv og dermed parfoldet og hvad der er min anddel.

Mand 21 år

——————-

Selvudvikling og utroskab

Jeg tog kontakt til Ulla, idet jeg ved en fest og i fuldskab var kommet til at være min kæreste utro. Jeg havde brug for at arbejde med mig selv og få kigget på og brudt det mønster jeg igennem mange år havde haft med at være kærester utro.

Kvindelig studerende  25 år

——————-

Stresset og trist efter syg med kræft 

Min mor tog kontakt for mig til Ulla, idet hun håbede, at samtale kombineret med mindfulness kunne hjælpe mig godt videre efter et hårdt forløb med kræft. Jeg var langt nede, da jeg startede hos Ulla og havde brug for teknikker og redskaber til at håndtere de svære tanker og følelser jeg havde efter at have været igennem et kræftforløb. Jeg var erklæret rask men havde det psykisk dårligt. Jeg oplevede, at det var svært at tale med familie og veninder om, selvom jeg og de forsøgte. Ved Ulla fik jeg vendt alt det svære og fik redskaber og troen på, at jeg kunne komme godt videre. Jeg er nu igen klar til at starte uddannelse og føler mig langt gladere og på rette vej. Mindfulness hjælper mig, når de svære fortidstanker eller sygdomstanker dukker op, men jeg kan nu i højere grad selv håndtere dem.

24 årig kvinde