Tidligere deltageres udtalelser om mindfulness-kurset 

Fik ro og nærvær og kom af med tankemylder og stress

“Jeg kan på det varmeste anbefale, at deltage på Ulla´s mindfulness kurser, jeg har selv deltaget på et 8 ugers forløb, og er nu igang med et mindfulness 2 forløb. Det er altid rart at komme, man føler sig meget velkommen, og der er en god og uhøjtidelig tone. Jeg har opnået meget mere nærhed med mine børn og omgivelser generelt, fået roen tilbage i kroppen efter en langtidssygemelding med stress, og blevet tankemylderet kvit.

Så Ulla, du vil til hver en tid få mine varmeste anbefalinger, hvilket jeg kan give, uden at blinke med et øje, jeg har opnået SÅ meget i den relative korte tid, jeg er kommet hos dig… Tak for din rolige, lyttende måde at være på, og din måde at forklare øvelserne på, der gør at de er meget håndgribelige at gå til.“

– John Mørk

…………………………..

“Jeg har været sygemeldt med stress, angst og depression i 4 måneder. Igennem mit pensionsselskab fik jeg mulighed for samtaler ved psykolog og et individuelt samtaleforløb kombineret med mindfulness ved Ulla Vestergaard, Mindfulness Aalborg. Derudover går jeg ved psykiater, hvor jeg er startet medicinsk behandling.
Forløbet ved Ulla er helt klart det, der har hjulpet mig mest og allerede efter de første gange, oplevede jeg meget mere ro. Da jeg startede havde jeg problemer med at håndtere vrede og rigtig mange negative og opslidende tanker om en svær barndom i et hjem med misbrug, som var svære at slippe igen.Tankerne om barndommen er nu nærmest forsvundet og jeg kan i langt højere grad håndtere og regulere min vrede og har fået meget mere energi og overskud.
Samtalerne og mindfulness-forløbet ved Ulla har hjulpet mig til at få mere selvtillid og tro på, at jeg igen kan klare et arbejde. Da jeg kom var min tro på mig selv 0 % og nu er den på 70 %. Forløbet har været over 4 gange. Nu fortsætter jeg på et af Ulla`s hold.”
– Mikkel 
………………….

“Jeg kan på det varmeste anbefale at deltage på Ulla´s mindfulnesskurser, jeg har selv deltaget på et 8-ugers forløb. Det er altid rart at komme, man føler sig meget velkommen, og der er en god og uhøjtidelig tone. Jeg har opnået meget mere nærhed med mine børn og omgivelser generelt, fået roen tilbage i kroppen efter en langtidssygemelding med stress, og blevet tankemylderet kvit.“ 

– John 

………………….

Fandt fred med mindfulness

“Jeg er meget glad for at have deltaget på 8 ugers kurset. Mindfulness er et godt redskab til altid at kunne finde fred. Jeg ved ikke, hvor jeg ville have været henne, hvis ikke jeg havde lært mindfulness.”

– Hanne Brandt

…………………………..

Fik mindsket stress og angstfyldte tanker ved mindfulness med 90 %. Kan leve det liv jeg vil!

“Jeg fik for 4 år siden stress og efterfølgende angst. Jeg har prøvet rigtig mange ting inden jeg meldte mig på Ulla`s kursus og var ved at tro, at angsten skulle styre mit liv. Efter at have deltaget 3 gange på Ulla`s mindfulness-kursus, oplever jeg en reduktion på 90 procent af de angstfyldte tanker og kan nu leve et liv, hvor jeg ikke længere undgår ting, men nu igen i højere grad kan leve det liv, jeg gerne vil.”

– Ann Louise

……………………..

Fået mere kontrol over sindet, mere ro, glæde overskud og  tro på, at jeg kan komme videre

“Jeg oplever, at jeg efter Ullas 8 ugers mindfulness-kursus har fået meget mere styrke og tro på, at jeg kan komme videre med mit liv og ud af tryghedszonen. Jeg har fået bedre kontrol over sindet, mere ro, glæde og overskud. Jeg har fået mere kampgejst og vilje.

Jeg har prøvet mange forskellige ting inden mindfulness kurset men oplever klart det gør en forskel. Jeg har fået en række værktøjer, jeg selv kan bruge både derhjemme og i andre situationer. Jeg kan kun anbefale Ullas 8 ugers mindfulness-kursus til andre, som ønsker bedring.”

– Michael 

………………….

Øvelserne er nemme at bruge og giver hurtigt ro og energi i forskellige situationer

Jeg tilmeldte mig et mindfulness kursus hos Ulla Vestergaard, Mindfulness Aalborg. Jeg har aldrig deltaget i mindfulness kursus før og jeg må sige, at jeg fik en brat opvågning på, hvor meget indre ro mindfulness egentlig kunne give mig, allerede efter det første mindfulness-kursus. Ulla får bare en til at komme helt ned på jorden, på en god og rolig måde. Når jeg kan mærke, at hverdagens gøremål er ved at stige mig til hovedet og tankerne myldrer rund i hovedet, som et hvepsebo og jeg drænes for energi. Ja, så er der nogle meget enkle øvelser, som Ulla har lært fra sig på kurset. Mindfulness øvelserne er hurtige og nemme at bruge, faktisk uanset, hvor man befinder sig. Det er helt fantastisk at mærke den energi og samtidig ro det giver.”

– Irene

………………….

Mindfulness har hjulpet på stress og depression

Mindfulness har givet mig mere indre ro. Jeg har særlig brugt det til at forebygge og håndtere stress på arbejdet. Mindfulness har hjulpet mig meget i forhold til min depression og givet mig selv større accept. Jeg kan træde et skridt tilbage og se ting fra en anden synsvinkel, inden jeg reagerer. Jeg har haft langt færre dårlige dage, end inden jeg startede på mindfulness.”

– Anne Louise

…………………..

Redskaber jeg kan bruge resten af livet

“Tak for 8 inspirerende seancer med brugbare, livgivende redskaber, jeg har fået med mig for resten af livet.”

– Lotte Løkken

………………

Bedre søvn, mere ro og meget mindre angst

“Det 8 ugers mindfulness kursus har givet mindre tankemylder og meget mere ro.  Jeg sover godt om natten og har fået meget mindre angst. Jeg kan kun anbefale Ullas undervisning til andre.”

– Christian 

……………..

Øvelserne på kurset er nede på jorden, enkle og ligetil at integrere i dagligdagen

“Jeg har tidligere deltaget i et mindfulness kursus, hvor udbyttet udeblev – det blev for svært at forstå, øvelserne var svære og umulige at integrere i min dagligdag – Ulla`s måde var enkel, ligetil og helt nede på jorden – det var dejligt – jeg kan varmt anbefale det til andre.”

– Selvstændig. Mand, 53 år.

……………………..

Mindfulness virker bedre end samtaler

“Det virker bedre end samtaler. Jeg kan bruge teknikkerne fra kurset i forskellige situationer, når jeg fx er ved at køre op over noget, bekymrer mig eller får uro.”

– Kvinde, 39 år.

……………………

Mindfulness kan bruges i en travl hverdag

“Jeg deltog i et mindfulness kursus ved Ulla Vestergaard. Undervisningen gav et godt indblik i mindfulness i en form, der kan bruges i en travl hverdag. Det var dejligt at deltage i Ulla`s kursus.”

– Inge W. Hansen.

………………….

Mere ro og overskud og mindre stress

“Jeg har fået mere ro og overskud igen og jeg oplever mig mindre stresset efter at have trænet mindfulness.“

– Mand, 43 år.


Mindfulness Aalborg –  Enggårdsgade 5 – 9000 – Aalborg – uvestergaard@gmail.com – tlf. 40810508