Hvad hjælper ung til: Mere ro og glæde. Bedre søvn og trivsel. 

Af Ulla Vestergaard, stifter og indehaver af Mindfulness Aalborg. Certificeret mindfulness-instruktør med afsæt i en 3-årig uddannelse, forfatter, terapeut, konsulent, socialrådgiver, certificeret coach og underviser. 6. august 2019.

At være ung og ungdomsårene er for mange forbundet med forskellige udfordringer og vanskeligheder. 

Jeg har 21 års erfaring med samtaler, samtaleterapi, mindfulness og coaching af unge fra 18 år og op. Kan du genkende et eller flere af følgende temaer? Det er der rigtig mange unge, der kan. 

Få redskaber til at komme godt videre og få det bedre

Det kan være, du mangler støtte og sparring i forhold til, hvordan du bedst mestrer ungdomsårene og her kan det give rigtig god mening at tale fortroligt og trygt med en professionel samtalepartner. Jeg giver dig redskaber, som du også kan bruge efter et afsluttet forløb, så du også fremover er bedre rustet til at mestre og håndtere tilværelsen. 

Når du står i en vanskelig situation, hjælper det ikke altid at tale med familie eller venner om tingene eller det kan være, at du ikke har lyst til at snakke med dem om de ting, der bekymrer dig. Eller du har prøvet men ikke oplever, at andre forstår dig? Her kan det hjælpe at tale med en neutral fagperson, som kan hjælpe dig godt videre. 

Hvad sætter vi fokus på?

Hvad enten du vælger samtale, samtaleterapi, coaching eller mindfulness, sætter vi fokus på det, som du oplever, er vigtigt. Du kan tale om de ting, som du oplever er svære og som måske går udover din glæde og overskud.

Jeg husker selv, hvordan det var at være ung og har igennem 21 år haft professionelle samtaler med unge, så uanset hvad du har brug for at tale om, lytter jeg og hjælper dig godt på vej. Jeg har stor erfaring med tale med unge, som befinder sig i forskellige livssituationer. Jeg skaber et trygt og tillidsfuldt rum og jeg har tavshedsplig,t så det du fortæller mig, kommer ikke videre. 

Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra dig. Du er velkommen til at ringe for en uforpligtende snak  (4081 0508) og finde ud af, om du oplever, at der er kemi og tror, at jeg vil kunne hjælpe dig godt videre. Du er også velkommen til at høre, hvad forskellen er på de forløb jeg tilbyder. Du er også velkommen til at skrive til mig: uvestergaard@gmail.com  

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

De bedste hilsner

Ulla Vestergaard

Af Ulla Vestergaard, stifter og indehaver af Mindfulness Aalborg. Certificeret mindfulness-instruktør med afsæt i en 3-årig uddannelse, forfatter, terapeut, konsulent, socialrådgiver, certificeret coach og underviser. 6. august 2019.